PlayStation Plus: itt a teljes júniusi lista! [VIDEO]

Nos, megerősítették-e a két, már kiszivárgott játékot, avagy a PlayStation Plus előfizetők megint valami mást kapnak, mint amit a pletykák mondanak?

A válasz egy rövid nem. Tényleg a Life is Strange és a Killing Floor 2 kerül a PlayStation 4-eseknek a terítékre, ami azért egy erős párosítás. Mivel mindkettőt teszteltük, lehet is olvasni róluk az oldalunkon. Oké, de mit kapnak a PlayStation 3-asok és a PlayStation Vitások? Lássuk.

A prev-gen konzolosok az Abyss Odyssey-t és a WRC 5-öt kapják meg erre a hónapra, míg a PlayStation Vita két PS4-es cross-buy címet, a Neon Chrome-ot és a Spy Chameleont teszi az előfizetőknek elérhetővé.

Korrekt, de ezt a szintet érdemes lenne megtartania a Sony-nak. A májusi játékokat hatodika előtt töltsük le, mert azon a napon cserélődik a kínálat!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu