Több Switchet kezd gyártani a Nintendo?

A nagy N rövid időn belül lehagyhatja a Wii U eredményeit is.

A Financial Timeshoz közeli források azt állítják, hogy jelenleg a rajongóknak nem nagyon van készlet arra, hogy vásárolni tudjanak a közel negyedéve megjelent Switchből, így egyfajta lefoglalósdit játszanak online a gyártás alatt álló készletekkel, viszont a Nintendo készül az idei év végi (itt a hálaadást és a karácsonyt említik) időszakra, hiszen ekkor sokkal nagyobb kereslet van a játékok és konzolok iránt egyaránt, és addigra megnövelik a termelést is.

A gyártásban is megadtak egy előrejelzést: a Nintendo a 2017 áprilisa és 2018 március vége közti időszakra nem kevesebb mint 18 millió (!) konzolt terveznek összerakni, ami nem kevés.

…viszont a kereslethez kell a kínálat, és mivel a Wii U-ból 2017 március végéig összesen (!) 13,56 milliót adtak el, ezzel nem kisebb célt tűzött ki a Nintendo, mint azt, hogy a Switch ELSŐ évében meghaladja a Wii U négy és fél éves (!!!) eredményét.

FORRÁS: Financial Times

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu