A People Can Fly a Square Enixnek készít valamit

Egy AAA játékról állapodott meg a japán kiadóval a lengyel People Can Fly.

A Bulletstorm fejlesztői egy fejlesztési együttműködést kötött a Square Enix-szel, hogy egy konzolokra és PC-re is megjelenő AAA játékot alkossanak. Aki rögtön azt gondolná, hogy az E3-on láthatjuk, vagy legalább bejelentésre kerülne a projekt, annak csalódnia kell, ugyanis feltehetőleg még korai állapotban van a fejlesztés, és emiatt nem láthatjuk ott a lengyelek munkásságát. Így a Gamescom sem tűnik valószínűnek.

A Bulletstorm mellett a People Can Fly a Gears of War PC-s portjáért volt felelős, de a Gears of War 3 és a Gears of War: Judgment társfejlesztőiként is közreműködtek. 2015 óta független a cég, miután 2013-ban az Epic Games felvásárolta őket.

Látván a People Can Fly munkásságát, valószínűleg megint egy shooter fog kisülni ebből a megállapodásból…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu