Tropico 6: visszatér El Presidente [VIDEO]

Uralkodj újra címmel került elő egy teaser trailer.

A Kalypso Media felrakott egy teasert egy Tropico játékról, aminek még nincs címe, de elvileg 2018-ban kellene megjelennie majd PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n. Ebben El Presidentét láthatjuk, aki már fő eleme lett a franchise-nak, így érthető lépés őt is berakni a játékba.

A videó leírása így szól: „A politikai zűrzavar és a civil nyugtalanság közepette az emberek egy látnok vezetőt akarnak – egy olyan személyt, aki előrelátással és leleményességgel vezeti az ország jövőjét. Bevállalod?”

Nos, akkor nemsokára készülhetünk arra, hogy egy banánköztársaságot vezessünk sikerre, már amennyire ezt a külföldi hatalmak engedni fogják.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)