Diablo III: a Necromancer intrók [VIDEO]

Férfi és női Necromancer intrót is készített a Blizzard.

Bár a Diablo III már öt éve megjelent eredetileg PC-n, azóta már a PlayStation 3/Xbox 360 párosán túl a PlayStation 4/Xbox One duóra is betette a lábát, és a kor itt nem hátráltató tényező, hogy új karakterrel bővítsék a „hóviharosok” a játékot, amit az újonc miatt esélyes, hogy páran újra felkapnak pár (?) órácskára…

Tény, hogy mindegyik karakter ugyanazt éli át a történet során, a fegyverragadás mindenkinél eltérő indoklású. Ez alól a Necromancer sem kivétel – a Blizzard itt is stílusosan kézzel rajzolt stílusban adja elő a karakter intróját, és erre egyetlen rossz szavunk sem lehet!

Arra viszont már igen, hogy megjelenési dátumot a Necromancer még nem kapott.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu