Menu

Kiszivárgott a Bethesda E3-as programja!?

Starfield? Hogy micsoda…?

A Mic egy 4chanes topikra hivatkozva összegyűjtötte, hogy a Bethesda mire is készül az E3-as előadásra során. Látván, hogy a Nintendo Switch bemutatórendezvény is ugyanitt kiszivárgott, talán nem érdemes száz százalékban legyinteni és elmenni a szivárgás mellett…

A két fontosabb bejelentés a Fallout 4 VR-re vonatkozik (ezt sejtettük eddig is), illetve a Starfield lesz a másik nagyobb cím. A Bethesda Game Studios a Skyrim VR-változatán is dolgozik, de nem biztos, hogy kiállítják, mert tartanak attól, hogy a Fallout 4 VR/Starfield párosától eltereli a figyelmet.

Mi is ez a Starfield? Már a Fallout 3 megjelenésekor, 2008 őszén is tervezési fázisban volt, a Skyrim boltokba kerülésekor, 2011 őszén feljebb került a tervezési folyamatban, a Fallout 4 DLC-i után pedig teljes mértékben fejlesztés alatt állt már. Ez egy nyílt világú, belső nézetes sci-fi RPG lesz, és 5-10 fajjal fog rendelkezni. A Fallout univerzumában fog játszódni, messze a jövőben és távol a Földtől, és csak utalások lesznek a játékban a Falloutra.

A Fallout 4 esetében is volt már szó arról, hogy az Elder Scrolls-Fallout univerzumok összekötöttek: a Brotherhood of Steel alkothatta meg a nirnrootot. Ha egy idővonal lenne, az elején lenne a Fallout, a közepén a Starfield, a végén pedig az Elder Scrolls. Űrutazás, RNG, véletlenszerűen generált világok, és egyfajta teszt szeretne lenni a még inkább sandbox-szerű játékok (pl. a Minecraft) irányába, csak Bethesdás körítéssel. A Trónok harcával is valamivel készül a Bethesda, illetve az Elder Scrolls VI is már készül. A poszt szerint Todd Howard magnum opusa, az utolsó nagyobb dobása a The Elder Scrolls VII (!) lehet.

Ns, ez elég brutális, ha tényleg igaz – és ezek mellé akár a The Evil Within 2 is bekerülhet.

FORRÁS: Mic

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu