Kiszivárgott a Bethesda E3-as programja!?

Starfield? Hogy micsoda…?

A Mic egy 4chanes topikra hivatkozva összegyűjtötte, hogy a Bethesda mire is készül az E3-as előadásra során. Látván, hogy a Nintendo Switch bemutatórendezvény is ugyanitt kiszivárgott, talán nem érdemes száz százalékban legyinteni és elmenni a szivárgás mellett…

A két fontosabb bejelentés a Fallout 4 VR-re vonatkozik (ezt sejtettük eddig is), illetve a Starfield lesz a másik nagyobb cím. A Bethesda Game Studios a Skyrim VR-változatán is dolgozik, de nem biztos, hogy kiállítják, mert tartanak attól, hogy a Fallout 4 VR/Starfield párosától eltereli a figyelmet.

Mi is ez a Starfield? Már a Fallout 3 megjelenésekor, 2008 őszén is tervezési fázisban volt, a Skyrim boltokba kerülésekor, 2011 őszén feljebb került a tervezési folyamatban, a Fallout 4 DLC-i után pedig teljes mértékben fejlesztés alatt állt már. Ez egy nyílt világú, belső nézetes sci-fi RPG lesz, és 5-10 fajjal fog rendelkezni. A Fallout univerzumában fog játszódni, messze a jövőben és távol a Földtől, és csak utalások lesznek a játékban a Falloutra.

A Fallout 4 esetében is volt már szó arról, hogy az Elder Scrolls-Fallout univerzumok összekötöttek: a Brotherhood of Steel alkothatta meg a nirnrootot. Ha egy idővonal lenne, az elején lenne a Fallout, a közepén a Starfield, a végén pedig az Elder Scrolls. Űrutazás, RNG, véletlenszerűen generált világok, és egyfajta teszt szeretne lenni a még inkább sandbox-szerű játékok (pl. a Minecraft) irányába, csak Bethesdás körítéssel. A Trónok harcával is valamivel készül a Bethesda, illetve az Elder Scrolls VI is már készül. A poszt szerint Todd Howard magnum opusa, az utolsó nagyobb dobása a The Elder Scrolls VII (!) lehet.

Ns, ez elég brutális, ha tényleg igaz – és ezek mellé akár a The Evil Within 2 is bekerülhet.

FORRÁS: Mic

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu