Meglenne az Xbox Project Scorpio ára? [VIDEO]

Egy videó is érkezett a Project Scorpio fejlesztő készletéről.

Az erősebb Xbox One normális leleplezése, ami talán a megjelenési dátumot és az árazást is tartalmazni fogja, az E3 során következik be. Ezzel szemben már vannak pletykák – a SegmentNext a Microsoft Studioshoz közeli forrásaira hivatkozva azt állítja, hogy a Project Scorpio nem fog ötszáz dollárnál többe kerülni. (Ez magyar régiókban, látván a haszonkulcsot és a világrekord áfát, valahol 165 ezer forintnál fog kezdődni, ha 500$ lesz végül mégis az ár.) Ezt a WindowsCentral szerkesztője, Jez Corden is elhintette Twitteren.

Az E3-on mindenre fény kerül. Addig is nézzünk egy új videót meg a Project Scorpio fejlesztői készletéről. Ebben 24 giga memória van… ugye nem fognak a ló túloldalára esni a fejlesztők? Lehet, hogy a devkiten jól futhat a játék, de a bolti Scorpio esetében ez így nem lehet 100%…

FORRÁS: SegmentNext

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu