Call of Duty: WWII: búcsú a Create-a-Classtól

A Sledgehammer új részleteket árult el az idei Call of Duty többjátékos lehetőségeiről.

A PlayStation Blogon olvasható, hogy a Create-A-Class a WWII-ben nem lesz jelen, és ehelyett egy új rendszer, a Divisions kerül be. Így nem fogjuk a loadoutunkat és a karakterünk kinézetét testreszabni, hanem ehelyett öt „ikonikus”, második világháború-beli osztagból választhatunk egyet. Mindegyiknek eltérő fegyverskillje és harci képzése lesz. (Kicsit Team Fortress érzése van ennek… nem?) A Divisions rendszer újradefiniálja azt, hogy a játékosok miként közelítik meg a játék multiplayerét a Sledgehammer szerint. Elvileg mindegyik osztag másban lesz jó a többiekhez képest. (Hm, kő-papír-olló rendszer?)

Szóba került a War mód is, ami egy új multis játékmódként egy narratíván alapuló, asszimmetrikus csatát fog kínálni – a szövetségesek és a tengelyhatalmak stratégiai feladatok teljesítésében fognak részt venni. Ennek fejlesztésében a Raven Software is közreműködik.

A játék november harmadikán érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu