Hideki Kamiya következő játékát könnyen fel fogjuk ismerni

A Scalebound törlése után a japán játékrendező már valószínűleg a következő játékán dolgozik.

Az IGN-nek adott interjújában Hideki Kamiya (Resident Evil 2, Devil May Cry, Viewtiful Joe, Okami, Bayonetta, The Wonderful 101) azt mondta, hogy olyan játékot szeretne létrehozni, ami azonnal tudatja a játékossal, hogy ezt ő készítette. Azt is elárulta, hogy nemrég a PlatinumGamesnek prezentált egy játékkoncepciót, ami jó fogadtatásra talált.

„Nemrég volt egy előadásom egy játékról, amit létre szeretnék hozni. A részvétel nem volt kötelező, a legnagyobb tárgyaló szoba is dugig megtelt. Sokan közülük a Scaleboundon dolgoztak velem együtt, és örültem, hogy eljöttek, volt pár közös megpróbáltató pillanatunk. Jól esett, hogy hittek bennem, és biztosra akarok menni, hogy meghálaljam a bizalmukat és valami jó süljön ki ebből.

Sok visszajelzést kaptam. Ha egy 5-10 fős csoportban vagy, könnyű véleményt cserélni a többiekkel, de ha ötvennél is többen vannak egy szobában, azt mondod „oké, van valakinek valami mondanivalója?” – ekkor általában síri csend támad. De nem ez történt: mindenki folyamatosan kérdezett. Izgatott is voltam!”

No, úgy tűnik, hogy hamarosan újra lehetősége lesz egy játékot létrehoznia – a The Wonderful 101, legutóbbi játéka (a Scaleboundot ugye törölte a Microsoft) 2013 augusztusában jelent meg.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu