Outcast: Second Contact: ennyit tett 18 év a játékkal [VIDEO]

1999 vs. 2017 – összehasonlító videó a változásokkal a középpontban.

A Bigben és az Appeal ezúttal egy olyan trailert hozott össze, amiben az 1999-es, PC-exkluzív Outcastot összevetik a 2017-es remake-kel. Vannak eltérések, de az közel két évtized után várható is volt, de azért úgy tűnik, hogy a Second Contact képes lesz megőrizni az eredeti hagyatékát és hangulatát. A videó bemutatja, hogy a környezetet és a karaktereket miként faragták át egy modern köntösbe. A változásoknak természetesen örülünk.

Az Outcast: Second Contact – hacsak nem kerül megint halasztásra, ugyanis eredetileg tavaszra lőtték be a megjelenést – ősszel fog megjelenni a PlayStation 4/Xbox One/PC párosán.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu