Detroit: Become Human: megjelenési dátum az E3-on?

Egy éve, hogy utoljára hallottunk a játékról.

A Quantic Dream játéka a 2015-ös Paris Game Weeken került bejelentésre, és a PlayStation 4-exkluzív játékot szinte biztos, hogy az E3-on újra látni fogjuk. Tegnap a csapat „Boldog csapat!” kommenttel posztolt egy képet magáról – vajon miért is ünnepelnek? Az évfordulójuk decemberben van. Az időzítés így esélyes, hogy az E3-ra mutat. Bryan Dechart, Connor színésze (ő az egyik főszereplő a Detroitban) a Twitteren pedig azt írja, hogy alig várja már az E3-at.

A forgatókönyv már jó nyolc hónapja elkészült, úgyhogy most a programozáson van a hangsúly, és azzal kapcsolatban azért már lehet előre tervezni, ami miatt tényleg nem kizárt egy megjelenési dátum bejelentése a Sony előadása során.

Mi 2018 tavaszára tippelnénk.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu