[E3 2017] FIFA 18: kooperatív sztorimód, Switch port infók [VIDEO]

Az EA Play során a sportjátékok kiadós időt kaptak a szereplésre.

Most nem a Men In Blazers nevű focidumára gondolunk (azt inkább felejtenénk…), és nem is az eSport fényezésre. Nem, inkább a játékról essen szó.

Alex Hunter, a FIFA 17 sztorimódja, a The Journey sztárja visszatér, és ehhez komolyan csinált az EA egy trailert úgy, hogy arról kérdezték a futballsztárokat, hogy mit gondolnak Hunterről. Még az idei játék dobozán felbukkanó Cristiano Ronaldo is megszólal – amúgy az ő mozgáskultúráját motion capture rögzítéssel bele fogják építeni az idei FIFÁba.

A GameInformer szerint egy barátunkkal kooperatívan végigjátszhatjuk majd a sztorit. A világ bővülni fog: új karakterek, Hunter testreszabása is elérhető lesz a hat fejezetre bontott The Journeyben. Mindegyiknek külön feladata lesz, helyszínileg pedig Brazíliától az USÁig utazunk majd. A FIFA 17-es elmentésünket is importálhatjuk – személyiségünk és trófeáink így fel fognak majd bukkanni.

A Nintendo Switch portban (amiről konkrétan EGY szó sem esett az EA Play során) többek között a FIFA Ultimate Team, a Career Mode, a Kick Off és a Local Seasons módok lesznek elérhetőek, így az eddigi legmélyrehatóbb hordozható FIFA játékká lép elő a 18, amin nem a Frostbite engine fog bevetésre kerülni és nem lesz The Journey mód sem. Két Switchcsel a Local Seasons, Kick-Off, Career, Online Seasons, Tournaments, Women’s International Cup és Skill Games módok lesznek játszhatóak.

A FIFA 18 szeptember huszonkilencedikén érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és talán Switchre is ekkor fog megjelenni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu