Menu

[E3 2017] The Evil Within 2: Shinji Mikami támadásba lendül [VIDEO]

A Resident Evil óta nem kopott meg a japán úr tudása!

A Bethesda és a Tango Gameworks szépen kiszivárogtatta másik nagyobb dobását az E3 előtt, ugyanis tegnap már a Redditen ment a reklámkampány, amit talán nem így akartak beidőzíteni. Mindegy, most már hivatalos: készül a The Evil Within 2, ami a túlélő horrort továbbra is kombinálni fogja a pszichológiai thrillerrel. (Úgy tűnik, ezúttal fekete keretek nélkül!)

Sebastian Castellanos nyomozó élete mélypontján van, és a lánya megmentése érdekében egy rémálmokkal teli világba megy, egy elhagyatott városba, együttműködve a Mobius névre hallgató gyanús céggel, akiknek helyszínét kell bejárnunk, Uniont. (Mi ez, Silent Hill?) Hogyan közelítjük meg szadistikusnak (!?) titulált ellenfeleinket? Korlátozott (!) töltényeinket pazaroljuk el? Nyíl/íj páros? Menekülés? Utóbbi lehet majd a leggyakoribb.

Na és most jön az érdekesség: a Bethesda ezt a játékot október tizenharmadikán (ami ráadásul péntek) adná ki PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Szerintünk a Wolfenstein II (október 27) és a The Evil Within 2 közül előbbit el fogják halasztani, de ne legyen így.

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu