[E3 2017] The Evil Within 2: Shinji Mikami támadásba lendül [VIDEO]

A Resident Evil óta nem kopott meg a japán úr tudása!

A Bethesda és a Tango Gameworks szépen kiszivárogtatta másik nagyobb dobását az E3 előtt, ugyanis tegnap már a Redditen ment a reklámkampány, amit talán nem így akartak beidőzíteni. Mindegy, most már hivatalos: készül a The Evil Within 2, ami a túlélő horrort továbbra is kombinálni fogja a pszichológiai thrillerrel. (Úgy tűnik, ezúttal fekete keretek nélkül!)

Sebastian Castellanos nyomozó élete mélypontján van, és a lánya megmentése érdekében egy rémálmokkal teli világba megy, egy elhagyatott városba, együttműködve a Mobius névre hallgató gyanús céggel, akiknek helyszínét kell bejárnunk, Uniont. (Mi ez, Silent Hill?) Hogyan közelítjük meg szadistikusnak (!?) titulált ellenfeleinket? Korlátozott (!) töltényeinket pazaroljuk el? Nyíl/íj páros? Menekülés? Utóbbi lehet majd a leggyakoribb.

Na és most jön az érdekesség: a Bethesda ezt a játékot október tizenharmadikán (ami ráadásul péntek) adná ki PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Szerintünk a Wolfenstein II (október 27) és a The Evil Within 2 közül előbbit el fogják halasztani, de ne legyen így.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu