[E3 2017] Assassin’s Creed: Origins: végre hivatalosan is bejelentve [VIDEO]

Nocsak, a Ubisoft nem várta meg a saját előadását…?

Jóformán minden eddig közölt információt korábban már taglaltunk, így az egyiptomi helyszín, Bayek, az Assassinek testvériségének megalapítója, és a piramisok felfedezése nem tekinthető újdonságnak, mint ahogy az átdolgozott csatarendszer sem, amivel egyszerre több ellenfelet támadhatunk meg és többük ellen is védekezhetünk egy időben. A Földközi-tengertől Gíza sírjaig sok dolgot felfedezhetünk, több veszélyes frakció és vadállat is az életünkre törhet, és mivel a küldetéseket mi választjuk meg, hogy mit és mikor csinálunk meg, így próbál a játék minket a környezet felfedezésére kanyarítani.

A Deluxe és a Gold változatok tartalmait is közölték. A Deluxe az alapjátékon túl a kézzel rajzolt térkép kinyomtatott változatát, a játék soundtrackjét és a Digital Deluxe Packot (3 plusz Ability pont, Ambush at Sea tengeri küldetés, Desert Cobra Pack) tartalmazza. A Gold ezeken túl a Season Passzal rendelkezik, és ebből lesz egy Steelbookos variáns is.

Megjelenés október 27-én PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re – mindkét konzol erősebb variánsa támogatott lesz.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu