[E3 2017] Felfedte magát a PlayStation 4-exkluzív Pókember-játék [VIDEO]

Egy évvel a bejelentés után az Insomniac Games projektje beizzította a rakétákat.

A tavalyi Sony E3 előadás egyik kellemes meglepetése volt az Insomniac Spider-Man játéka, ami idén visszatért és kapásból ledöntött mindenkit a lábáról. Jelenetek és akció is van bőven, utóbbi esetében a Batman: Arkham játékok bukkannak nyomokban fel, csak egy kis (?) pókhálóval leöntve az egészet.

A helikopter New Yorkon át történő üldözése izgalmasnak, és ezzel egyetemben erősen scripteltnek tűnik, majd a végén az Ultimate-univerzumból felbukkan Miles Morales, annak a világnak a Pókembere. Peter Parker tehát nem biztos, hogy egyedül lesz…

Az Insomniac Games Spider-Man játéka valamikor 2018-ban fog megjelenni, kizárólag PlayStation 4-re.

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu