[E3 2017] God of War: apának lenni nem könnyű [VIDEO]

Kratos baja is meggyűlik a családdal.

Kratos és fia az igazság és erő fontosságáról diskurál, de rövid időn belül váltunk arra, ahogy az apává fejlődött karakter henti az ellenfeleket… egy kicsit kevesebb akrobatikus mozdulattal, ami a kor hatása is lehet. Van itt késdobáló helyett kalapácshajító is, és ez a fegyver ráadásul visszajön Kratoshoz, mintha csak egy bumeráng (vagy Thor kalapácsa) lenne.

Kratos fia is gyilkolásba kezd, ugyanis ebben a világban „nincsen egy fiúnak helye”, így pedig joggal felmerülhet a kérdés, hogy játszható lesz-e majd a srác. A végén Jörmungandr, egy északi mitológiából származó óriáskígyó is feltűnik, aki ráadásul segíteni akar szakállat növesztett hősünknek.

A God of War 2018 elején érkezik, kizárólag PlayStation 4-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)