[E3 2017] Call of Duty: WWII: videón a multiplayer [VIDEO]

Második világháború, sokadmagunkkal.

A Sony és az Activision közötti együttműködés miatt várható volt, hogy az idei Call of Duty, a WWII többjátékos játékmenetet a japán cég E3-as előadásán fedik fel a közönség előtt. Aki az első pár rész intenzív, futurisztikumot nélkülöző játékmenetét hiányolja már évek óta, akkor nekik jó hírrel szolgálhatunk: a WWII olyan, mit a kezdetekkor. Épületbe zuhanó repülő – a szkriptelt dolgok itt is azért rendesen jelen vannak. Vajon a videó végén a tankot egy AI kezeli… vagy esetleg egy játékos? Hmm…

Akik előrendelik PS4-en a Call of Duty: WWII-t, augusztus huszonötödikétől huszonnyolcadikáig (este hattól este hatig) nekiülhetnek a zárt bétának, a második hétvége pedig szeptember elseje és negyedike között kerül megrendezésre. Aki pedig a teljes megjelenésre vár, november harmadikáig kell kibekkelnie PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu