[E3 2017] Destiny 2: ezeket kapják a PlayStation 4-esek exkluzív tartalomként [VIDEO]

Az Activision és a Bungie a megjelenési dátumokkal is tologatott egy kicsit.

Akik előrendelik a PS4-es Destiny 2-t, július tizennyolcadikán, este hét órától már bétában vehetnek részt – őket egy napra rá követik az X1-esek, majd huszonegyedikén nyílt bétába (Xbox Live Gold és PlayStation Plus előfizetés szükségeltetik majd) ugrik mind a két konzol egészen huszonharmadikáig, amikor is véget ér a buli. A PC-seknek augusztus végén lesz béta. Mit kapnak a PlayStation 4-esek plusz tartalomként? A Borealis exotic mesterlövészpuskát, a Lake of Shadows strike-ot, a Retribution PvP pályát, a City Apex hajót, illetve meg nem nevezett felszerelést.

A megjelenési dátum? PS4-en és X1-en előre lett tolva szeptember 8-áról 6-ára, PC-n pedig (ahol már elő is lehet rendelni a Battle.net-en) október 24-én indul a Destiny 2.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)