A Diablo II és a Warcraft III felújításán dolgozna a Blizzard?

A Starcraft első részének arcfelvarrása után a Diablo második felvonása és a harmadik Warcraft következhet.

Még márciusban jelentette be a Blizzard a Starcraft: Remasteredet, miközben az eredeti kiadás és a Brood War teljesen ingyenessé vált (és oda-vissza támogatja a két változat a multiplayert a másikkal!). Most viszont nagy esély van arra, hogy a Diablo II-vel, ami 2000-ben jelent meg, ugyanez következhet. (Warcraft III: 2002.)

A Blizzardnak van egy álláshirdetése, ami egy vezető (engine) szoftvermérnököt keres. Idéznénk a leírásból: „Ellenállhatatlan történetek. Intenzív multiplayer. Végtelen újrajátszhatóság. Ezek a jelzők tették a Starcraftot, a Warcraft III-at és a Diablo II-t a napjaik titánjává. A fejlődő operációs rendszerek, hardverek, és az online szolgáltatásaik miatt nehéz a hű követőiknek vagy egy új generációnak átélnie őket. Helyre fogjuk állítani őket, és kell a te mérnöki tehetséged, szenvedélyed, és a nehéz munkák teljesítési képessége is ehhez.” A felelősségek alatt a „Diablo franchise implementálása, karbantartása” is megemlítésre kerül.

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu