Wolfenstein II: The New Colossus: így ölhetjük meg a nácikat [VIDEO]

Variációk egy halálra, gondolta a MachineGames és a Bethesda.

Három perces előadás, amiben BJ Blazkowicz azt adja elő, hogy miképp tudjuk az Egyesült Államokat (is) lerohant náci ellenfeleinket kiiktatni. A videó címe emiatt is „Szabadságért való agyonlövés” egy kicsit szabadabb fordításban. Pont azt kapjuk, amit mond…

Egyszerre két fegyver is lehet kezeinkben, úgyhogy megcsinálhatjuk azt, hogy például egy géppuska van a bal, miközben egy pisztoly van a jobb kezünkben, de őszintén… a dupla shotgun nem célszerűbb megoldás? Ami még kicsit érdekesnek tűnt a videóban, az nem más, mintha BJ-nek… más teste lenne. Mi az a fémgyűrűre hasonlító dolog a nyakán?

A Wolfenstein II: The New Colossus, hacsak nem kerül elhalasztásra, október 27-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu