A Sony ismét európai rendezvényekre jöhet egyéves kimaradás után

2015 után 2017 újra kedvezhet nekünk.

Jim Ryan, aki legutóbb a visszamenőleges kompatibilitásról mondott egy meredeket, ezúttal a GameReactornak beszélt a Sony európai terveiről. Mint köztudott, 2014 óta nem volt a Gamescomon rendezvénye a japán cégnek, és a Paris Game Weeket 2016-ban kihagyták. Így tavaly teljesen szünetet tartottak a mi régiónkban, és Ryan szerint tavaly tudatosan az E3-ba döntötték a bejelentéseket/tartalmat, és idén „nagyon óvatosan belenéznek a lehetőségekbe”.

Ez azt jelenti, hogy a Sony idén vagy a Gamescomon, vagy a Paris Game Weeken tarthat egy előadást, és mivel Shuhei Yoshida, a Sony Worldwide Studios főnöke azt mondta az E3 során, hogy van még a tarsolyukban az idei évre pár bejelentés, valami ki fog sülni ebből – a legrosszabb esetben is a PlayStation Experience-en lesz valami.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu