Negyedórányi angol Yakuza 6 játékmenet érkezett [VIDEO]

Az IGN jóvoltából az E3-on kiállított, lokalizált Yakuza 6: The Song of Life demójából láthatunk egy kis részletet.

Ez azért is jó, mert ez az első alkalom, hogy angol nyelven, tehát már lefordítva láthatjuk az új Yakuzát működésben. Kazuma Kiryu fináléja (úgy tűnik, hogy a SEGÁt inspirálta az Uncharted 4: A Thief’s Endben Nathan Drake búcsúja) így nem fog csak Japánban maradni, ami az 5 közel három évvel a japán debüt utáni, kizárólag digitális lokalizációjának sikerének is köszönhető. Emiatt is fog a Yakuza Kiwami, az első rész remake-je augusztus 29-én megjelenni a nyugati régiókban kizárólag PlayStation 4-re.

A Yakuza 6: The Song of Lifenak még mindig nincsen konkrét megjelenési dátuma, de az már biztos, hogy a Dragon Engine-t használó PlayStation 4-exkluzív 2018 elején fog a boltokba kerülni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu