Visszatért az OpenIV a Grand Theft Autoba: lenyugodhatnak a rajongók

A modok okozta negatív értékelésroham így a Steamen talán véget fog érni.

Néhány napja arról számoltunk be, hogy a Take-Two letiltott pár fizetős GTA Online weboldalt, illetve az OpenIV-t, amivel főleg modokat lehetett létrehozni. Ezek után a Rockstar, a Grand Theft Auto fejlesztői leültek a kiadóval pár szó erejéig, és sikeres megbeszélésük után visszatért egy új változat az OpenIV-ből. A Take-Two szerint „általánosságban” nem fog jogi útra lépni single player modokkal kapcsolatban, viszont a multiplayert/online szolgáltatásokat érintő modok iránt továbbra is szigorúan fog eljárni. Az OpenIV készítője, Good-NDS a Motherboardnak elmondta, hogy ő egyáltalán nem foglalkozott a multiplayerrel, tehát néhány felhasználható nyúlhatott bele a munkájába.

Legalább ez a sztori is bizonyítja, hogy a felhasználóknak igenis van szavuk, bár a Steamen még mindig erősen negatívak az értékelések. Ezt nehéz lesz helyreállítani!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu