Xbox One X: konzoltól függő letöltések

Lesz, aki jogosan lehet mérges, ha 1080p-s TV-n használná az Xbox One X-et.

Nos, a novemberben érkező Xbox One X ugye azt kínálja, hogy 4K-ban, 60 FPS-sel játszhassunk. Ehhez el fognak kelleni 4K-s textúrák is, aminek köszönhetően a Forza Motorsport 7 is a száz gigabyte-os méretet (!!!) súrolja. A Stevivorral beszélt egy Microsoftos szóvivő, és ő azt mondta, hogy függetlenül attól, hogy milyen TV-t használunk, az Xbox One X mindig 4K-s asseteket fog letölteni, ha azok elérhetőek. Az Xbox One S esetében nem lesz erre gond: az a 1080p-s textúrákat fogja lehúzni a szerverekről.

A Microsoft amúgy is útkeresésben van: az E3-on jelentették be, hogy a klasszikus Xbox játékok is támogatva lesznek a jelenleg 385 darab Xbox 360 cím mellett. Csakhogy a GameSpotnak Dave McCarthy azt mondta, hogy még nem tudják, mennyi címet fog támogatni az Xbox One az első Xboxról, de kisebb lesz a lista az X360-ashoz képest.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu