Code Vein: az Anime Expon is megmutatták [VIDEO]

Az Anime Expo 2017-en több játék is bemutatásra került – mi kettőre koncentrálunk közülük.

Az egyik a Shift (God Eater) játéka lenne, a Code Vein, amelyből legutóbb az alaptámadásokból láthattunk egy kis ízelítőt. Kicsit dejavu érzésünk van, ugyanis a Bandai Namconak köszönhetően újra hasonló dolgokat láthatunk a lenti videóban, ami egyrészt az Unreal Engine 4 könnyen használhatóságának, másrészt pedig a gyorsan haladó fejlesztésnek is köszönhető.

A vérre éhes karakterekkel érkező Code Vein PlayStation 4-re, Xbox One-ra, és PC-re fog megjelenni a 2018-as év elején, egy, még nem konkretizált időpontban. A játék továbbra is ígéretes, csak még várnunk kell, mire komolyabban is működésben láthatjuk… de a türelem Code Veint terem.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu