A Tekken 7-ben is bowlingozhatunk majd [VIDEO]

A Tekken 7 nemsokára tényleg megkapja az Ultimate Bowl DLC-t.

A Tekkenben nem kizárólag egymás ütlegeléséből áll a játékmenet – már a harmadik részben is volt egy strandröplabda-mód, ami már a szürkemarha PS1-en is felvázolta, hogy a jövőben mire számíthatunk a bunyón kívül. A Tekken 7 pedig folytatja a hagyományt, hiszen a Tekken Bowl új néven, Ultimate Tekken Bowlként augusztusban DLC formájában meg fog jelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re is.

A videóban felbukkan Katsuhiro Harada is, aki a játék rendezőjeként főleg Twitteren igen gyakran kommunikál a rajongókkal és kritikusokkal egyaránt – tegnap például arról írtunk, hogy az Unreal Engine 4 jóízűen „elfogyaszt” 3-4 képkockát, ami az input lagban visszaköszön… de jöjjön a szóbeszéd helyett a trailer:

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu