Middle-Earth: Shadow of Mordor: ingyen hétvégét és komoly akciót kapott, de nem minden országban/platformon! Van egy meglepetés is! [VIDEO]

Nem minden platformon egyszerű megszerezni a rendkívül kedvező áron, de erre is létezik megoldás.

A masszív kifejezés itt a terjedelemre és a minőségre egyaránt utal, ugyanis a Monolith játéka, a Middle-earth: Shadow of Mordor 2014-ben nem volt valami fúdegyenge alkotás. Ezt ingyen játszhatjuk Steamen és az Xbox Live-on egyaránt, ugyanis ingyenes hétvégét kapott vasárnap este tíz óráig a játék. Semmi limitáció nincs, csak fel kell telepíteni, aztán mehet a menet.

Akció is van a játék teljes, Game of the Year Editionjén: Xbox One-on 17-éig, PlayStation 4-en 11-éig, Steamen pedig 10-éig mindössze négy euró, igen, 4 (!) euró, 1250 forint kb., és miénk is lehet a Shadow of Mordor. Ez nem rossz ajánlat. Viszont rossz hír, nekünk, európai PS tulajdonosoknak, hogy az árak PlayStation 4 estében sajnos csak az USA-ra vonatkoznak, ráadásul ott is csak akkor, ha van PS Plus-od. Ha van amerikai fiókod, úgy PS Plus nélkül 6 dollárba kerül a játék (ami még mindig bőven megéri) PS Plus-szal pedig 4 dollár (1000 Ft.), anélkül pedig 6.6 dollár (kb. 1650 Ft.) PayPal használatával a régió sem jelenthet akadályt. Figyelem, előfordulhat, hogy „nem tetszik” az amerakai PSN-nek az európai címmel rendelkező fiókod, a megoldás: létrehozol egy amerikai című PayPalt, átutalod ide a pénzt (ilyen összegnél még nincs utalási díj) és innen fizetsz!

És hogy mi a meglepetés? Érdemes végigtolni a játékot, mivel lehetőségünk lesz átimportálni az október 10-én PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re érkező Shadow of Warba a legfőbb ellenségünket és annak csatlósát – a Nemesis-rendszer kibővülése így régi arcokkal is megvalósulhat!

Shadow of Mordor tesztünket itt olvashatjátok!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu