Készül már a Legendás állatok és megfigyelésük folytatása

MOZI HÍREK – A varázslók örökké élnek. A Harry Potter-filmek folytatása, a Legendás állatok és megfigyelésük tavaly nemcsak hatalmas sikert aratott, hanem egyértelműen jelezte: folytatódni fog, és egyre közelebb kerül majd az eredeti roxforti kalandban megismert és megszeretett szereplőkhöz.

Július 3-án ismét összegyűlt a stáb, és megkezdődött a Legendás állatok új részének a forgatása. A forgatókönyvet ismét a világ legvarázslatosabb írónője, J. K. Rowling írta, a rendezői székben újra David Yates ül – aki nemcsak az előző filmet, hanem az utolsó négy Harry Potter-opuszt is rendezte –, és a főszereplők is visszatérnek. A mágikus bestiák kissé esetlen szakértője, Göthe Salmander (az Oscar-díjas Eddie Redmayne) mellett ott lesz Tina Goldstein aruror (Katherine Waterston), húga, Queenie, a szexi legilimentor (Alison Sudol) és a jószívű magnix, Jacob Kowalski (Dan Fogler). Hozzájuk csatlakozik a félelmetes sötét varázsló Gellert Grindelwald, akit a sorozat első nem brit színésze, Johnny Depp alakít, és színre lép végre az, akit a rajongók talán a legjobban szeretnének újra látni, az ifjú Dumbledore, akit Jude Law játszik. A történet persze még évtizedekkel azelőtt zajlik, hogy Dumbledore Roxfort tanárává majd igazgatójává válna. Sőt, az előző film végén rejtélyesen eltűnt Credence (Ezra Miller) is feladatot kap az új részben. Jön még Zoë Kravitz, akit eddig csupán egy fotón pillanthattunk meg az előző részben mint Leta Lestrange-et. Az új történetben szerepet kap Theseus Salmander, auror és háborús hős, Göthe bátyja is, akit Callum Turner alakít.

A történet 1927-ben játszódik, néhány hónappal azután, hogy Göthe segített elkapni Grindelwaldot. A gonosz varázsló megszökik a rabságból, és egyre több varázslót győz meg arról, hogy többet érnek, mint a muglik vagy magnixek: csak az a varázsló állíthatja meg, akit egykor legjobb barátjának tartott – Albus Dumbledore. De Dumbledore nem száll harcba kedves tanítványa, Göthe nélkül. A kalandok színhelye ezúttal London meg Párizs lesz, fontos szerepet kap egy varázslócirkusz, és egyre több kapcsolat kerül felszínre, amely ezt a kort az eredeti Harry Potter-történetekhez kapcsolja.

A bemutatóra még egész 2018 novemberéig kell várnia Harry Potter és a varázsvilág régi és új rajongóinak.

IC Press

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu