Majmok spandexben

MOZI HÍREK – Akik már látták már A majmok bolygója – Háború-t (War for the Planet of the Apes, hazai bemutató: július 13.) mind Andy Serkis és a motion capture technika dicséretét zengik: a digitálisan létrehozott képen szuperreális majmok harcolnak az emberek ellen. De Woody Harrelson, aki a filmben az emberszabásúak ellen harcoló utolsó embercsapat ezredesét alakítja, más szempontból mesél a színésztársairól.

– A motion capture azt jelenti, hogy színészek játsszák a figurákat, de az arcuk előtt folyamatosan egy kis kamera lebeg, tele vannak rajzolva pöttyökkel, ami a számítógépes utómunkát segíti, és mindenki szűk, szürke gumiruhát hord. Nekem meg az volt a feladatom, hogy egy kemény, őrült, rejtélyes katonát játsszak el komoly képpel. Beletelt néhány napba, míg megszoktam, hogy minden partnerem spandexet visel.

Bár Woody Harrelson figurája szándékosan olyan, mintha az Apokalipszis, most főszereplője, Kurtz éledt volna újra, a színész azt mondja, legközelebb már ő is majmot szeretne játszani, persze spandexben.

– A nézők nem tudnák, hogy ez én vagyok, legfeljebb a hangomat ismernék fel. De hátha azt hinnék, hogy Woody Allen az…

FORRÁS: IC Press

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu