Nem idén fog megjelenni a Ni No Kuni II: Revenant Kingdom! [VIDEO]

A Bandai Namco és a Level-5 inkább kivette a tetszetős vizualitással rendelkező JRPG-t a 2017 végi játékrohamból.

Akihiro Hino, a Level-5 vezérigazgatója (aki legutóbb az RPG-kről mondott pár érdekes gondolatot) egy videóban közölte, hogy a játék eredetileg kitűzött november 10-ei megjelenési dátumát nem tudják tartani, ugyanis a fejlesztőknek több fejlesztési idő kell. Ehelyett keressük 2018. január 19-étől PlayStation 4-en és PC-n. Nem baj, így legalább az év elején is lesz ígéretes cím, amivel eltölthetjük az időnket.

Hino a videóban azt is bejelentette, hogy a játék nem fog rendelkezni semmiféle multiplayerrel: egy korábbi interjúban félreértelmezett egy kérdést, és ezzel kapcsolatban közölte helyreigazítását, bocsánatunkért esedezve.

Ha a singleplayer rész jó, lehet sikere egy ilyen játéknak is – a The Witcher 3-nak sem volt online komponense, és mégis behúzott nem kevés eladást…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu