Itt a következő Call of Duty: Modern Warfare Remastered DLC, a Regroup

A tíz éves játék felújításából továbbra is profitálna az Activision.

Egy francia értékesítő oldalán szivárgott ki a Regroup térképpakk, ami egy Redditesnek tűnt fel, és úgy tűnik, hogy az Activision ezúttal a Modern Warfare 2 és 3 párosából húzna át pályákat a kurrens-gen platformokra. A Palace (MW2: Estate remake), Terminal (MW2: Terminal remake?), Skyscraper (MW2: Highrise remake), és a Boundary (MW3: Dome remake) pályák kerülhetnek a DLC-be, ami még meg sem lett erősítve.

Ennek ellenére megjelenési dátum is feltüntetésre került: augusztus elsején jönne a pakk először PlayStation 4-re, majd szeptember elején érkezne az Xbox One és PC párosra a négy új pálya. Az ár biztosan itt is húzós lesz, kb. 4-5 ezer forint.

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu