Life is Strange: Before the Storm: aki aggódna a szinkroncsere miatt… [VIDEO]

…annak ajánlanánk a fejlesztői naplót, ami megnyugtatja a kétkedőket is. Talán.

Az eredeti Life is Strangeben Ashly Burch szólaltatta meg Chloe-t, de erre most nincs lehetősége, ám a történet konzultánsaként részt vesz így is a fejlesztésben. Az új hang Rhianna (nem Rihanna!) DeVries lesz, aki Chloe mozgásait valósította meg mocap technológiával. A hangja szerintünk telitalálat: mintha egy fiatalabb, nem éppen magabiztos Chloe lenne.

Az emberek nem tökéletesek – ezt a képet festi fel a fejlesztői napló is, és nem érezhető az, hogy a Chloe és Rachel előzménytörténetét három részben prezentáló Before the Storm gyenge alkotás lenne, persze kipróbálni egy kis ideig még nincs lehetőségünk.

Ezt majd augusztus 31-én tehetjük meg, ugyanis ekkor jön ki az első fejezet PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu