Menu

NPD 2017 június: még mindig a Nintendo Switch az éllovas?

A júniusi adatok is megérkeztek – vajon az USÁban még mindig a Switch tarol, vagy a PlayStation 4-nek sikerült visszaülnie a trónra?

Nos, köszönhetően az arany színű PlayStation 4 Slimnek (ami ráadásul 250 dollár, kb. 75 ezer forint volt csak, és 1TB-s merevlemezzel jött), a Sony konzolja fogyott a legjobban a nyár első hónapjában. Ettől függetlenül a Nintendo Switch eredményei olyan jók voltak a március-június időszakban, hogy az idei évet összességében még mindig az új platform vezeti. Az egy évvel korábbi eredményekhez képest 27%-kal több hardver (konzol) került eladásra, igaz, ebből nem tett ki számottevő részt az Xbox One, aminek az erősebb, X változata novemberben felboríthatja a rendet.

A top tizes játéklistát a Tekken 7 vezeti az Injustice 2-vel és a Grand Theft Auto V-tel… de mindössze EGY nap alatt a Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy a negyedik (!!!) helyre ugrott…

A júliusi hónapban esélyes, hogy a Switch megint behúz egy első helyet, köszönhetően a Splatoon 2-nek – de érdekes évnek nézünk elébe még így is. Toplista:

  1.         Tekken 7
  2.         Injustice 2
  3.         Grand Theft Auto V
  4.         Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy
  5.         ARMS
  6.         Legend of Zelda: Breath of the Wild
  7.         Mario Kart 8 Deluxe
  8.         Overwatch
  9.         NBA 2K17
  10. Horizon: Zero Dawn

Forrás: WCCFTech

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu