Ingyen Doom hétvége PS4 tulajoknak – de van egy gikszer is!

A Sony a PlayStation Twitteren jelentette be, hogy július harmincadikáig ingyen lehet játszani a 2016-os id Software-alkotást, a DOOM-ot, aminek nemrég lett ingyenes az összes eddigi DLC-je, miután a 6.66-os frissítéssel a játékba „borultak be”. (A PlayStation Store szerint a DLC-k is így a részei az akciónak.)

Akinek pedig megtetszik a játék, elég olcsón meg is veheti, ugyanis augusztus közepéig ötezer forintért meg lehet venni az id Tech 6-ot használó FPS-t, ami azért egy elfogadható ajánlatnak tekinthető.

És hogy mi a címben említett gikszer? Nos, az akció csak a PlayStation Plus előfizetőknek szól, tehát csak azok doomozhatnak, akik aktív PlayStation Plus előfizetéssel rendelkeznek. Úgy látszik, a Sony ezáltal a PS Plus előfizetők sebeit akarta enyhíteni: ha már bejelentette a Sony az európai áremelést (amivel jóformán többet fizetünk az amerikaiaknál…), legyen valami öröm is az ürömben…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu