Take-Two: AR-potenciál, kérdéses PC-port a Red Dead Redemption 2-nek

A Take-Two vezérigazgatója, Strauss Zelnick több dolgot is megemlített pénzügyi összejövetelükön.

Az AR-ről, a kiterjesztett valóságról nincs rossz véleménnyel, és kifejezte azt is Zelnick, hogy az AR és a VR, a virtuális valóság két teljesen eltérő felhasználói élmény. Az, hogy nem kell szemüveget/headsetet viselni, továbbá nem kell egy helyen maradnunk, a kényelmetlenséget jóformán meg is szünteti az AR-ben. Sikeres AR-példaként a Pokémon Go-t hozta fel, és azt gondolja még Zelnick, hogy van benne potenciál rendesen.

A platform-exkluzivitásban nem hívő Take-Two nem nagyon akarja kimondani, hogy akkor most lesz-e PC-re Red Dead Redemption 2 vagy sem, bár nekik nagy piac a platform olyan franchise-okkal, mint például a Civilization vagy az XCOM franchise. Zelnick úgy véli, hogy az új Red Dead és a Grand Theft Auto V (aminek az online szekciója rekord évet hozhat össze) nem fogja egymás eladásait lehúzni, mert nem tekintik egymás ellenfelének a két Rockstar-játékot.

A Take-Two tehát bizakodó, és biztos van is okuk rá.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu