F1 2017: komoly fejlődés a karriermódban [VIDEO]

A Codemasters az idei évre szépen átfaragja a száguldó cirkusz karriermódját.

Az idei adaptációban meghívásos események is lesznek, ahol retró kocsikat is vezethetünk (több osztályban!), a kutatás/fejlesztés során összesen 115 upgrade lehet a miénk, a pályán a motorunkra és a váltónkra is figyelni kell, nehogy elpukkanjanak (ezt elég dörzsölt módon a McLarennel mutatják be a videóban… legalább reális, na!), és akár éjszaka is vezethetünk Monacóban, miközben eltérő pályavezetést is használhatunk Silverstone-ban, Shanghaiban, Austinban és Suzukában. Eléggé átgondoltnak tűnik a Codemasters idei feldolgozása.

Az F1 2017 a száguldó cirkusz nyári szünetének végén, augusztus huszonötödikén fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Az előrendelők a többiekhez képest már az első nap az ikonikus, 1988-as (az egyik legdominánsabb) McLaren, az MP4/4 kormánya mögé ugorhatnak.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)