For Honor: indul a harmadik évad, de előtte ingyen hétvége! [VIDEO]

A For Honort nem akarja a Ubisoft, hogy elfelejtsük.

Ezért is van ingyen hétvégéje augusztus 15-éig PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n (itt 13-áig) egyaránt, és minden tartalom elérhető lesz – a PlayStation Plus és az Xbox Live Gold kötelező ezúttal is.

A hétvége után jön a harmadik évad frissítése, a Grudge and Glory, ami a Season Passzal rendelkezőknek már augusztus 15-étől elérhető lesz a két új karakter és két új pálya. A Highlander (…hegylakó?) a vikingektől képes defenzív és offenzív stílusban egyaránt küzdeni. Neki van a játékban a leghosszabb és legsúlyosabb kardja. A Gladiator a lovagok oldalán egy háromágú szigonnyal és pajzssal rendelkezik, miközben sok staminája és rövid cooldownja van. A karakterek egyenként 15 ezer aranyba kerülnek. A két új pálya? The Sentinel (romos kastély) és a magától adódó Viking Village.

Jön egy óriási patch is, amiről itt lehet olvasni. Ha le kellene fordítanunk, kedd estig itt ülnénk!

Játszik még valaki a játékkal? (Nem véletlenül mondta a Ubisoft, hogy fake news, kamu hír, hogy szinte senki sem foglalkozik vele…)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu