Menu

Több Switch játékra készülhet az Electronic Arts

A kiadó nem biztos, hogy a FIFA 18-cal elintézi a Nintendo új platformját.

Patrick Söderlund, az Electronic Arts Worldwide Studios alelnöke a legújabb EDGE magazinban, amiből a Nintendo Insider idézett, azt mondta, hogy „egy hatalmas Nintendo fanboy, aki a Switchét mindenhová magával viszi”. Ám az ő szava – még fontosabb beosztásúként sem – nem ér sokat, ugyanis a kiadó platformagnosztikus, tehát tőlük szabadon gondolkodó megközelítéssel él. Ha sikeres az adott platform, akkor lesz rá tartalom is tőlük.

„Bármelyik platformon megjelenünk, ahol vannak fogyasztók, játékosok. Úgy hisszük, hogy mi a Switch részesei szeretnénk lenni, segítve a Nintendo játékosbázisának növelését. Ezért látod a FIFÁt, ami amúgy elég jó idén. Ez egy teljes értékű FIFA lesz egy hordozható eszközön, hogy őszinte legyek.

Szóval számunkra ez a platform támogatásáról szól úgy, hogy technológiát építünk rá, kipróbálva olyan dolgokkal, mint a FIFA, és talán pár másik dologgal is, meglátjuk. Ha jól teljesítenek, nem lenne semmi okunk arra, hogy ne legyen a portfóliónk legnagyobb része elérhető rá. Remélem, hogy eljutunk ide – ez a személyes célom,” modta Söderlund.

Annyira teljes értékű a FIFA 18 a Switchen, hogy egyrészt nincs benne a Journey (sztori/karrier) mód, másrészt nem a Frostbite engine került alkalmazásra a Switch portban. Ne ködösítsünk…

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu