Több Switch játékra készülhet az Electronic Arts

A kiadó nem biztos, hogy a FIFA 18-cal elintézi a Nintendo új platformját.

Patrick Söderlund, az Electronic Arts Worldwide Studios alelnöke a legújabb EDGE magazinban, amiből a Nintendo Insider idézett, azt mondta, hogy „egy hatalmas Nintendo fanboy, aki a Switchét mindenhová magával viszi”. Ám az ő szava – még fontosabb beosztásúként sem – nem ér sokat, ugyanis a kiadó platformagnosztikus, tehát tőlük szabadon gondolkodó megközelítéssel él. Ha sikeres az adott platform, akkor lesz rá tartalom is tőlük.

„Bármelyik platformon megjelenünk, ahol vannak fogyasztók, játékosok. Úgy hisszük, hogy mi a Switch részesei szeretnénk lenni, segítve a Nintendo játékosbázisának növelését. Ezért látod a FIFÁt, ami amúgy elég jó idén. Ez egy teljes értékű FIFA lesz egy hordozható eszközön, hogy őszinte legyek.

Szóval számunkra ez a platform támogatásáról szól úgy, hogy technológiát építünk rá, kipróbálva olyan dolgokkal, mint a FIFA, és talán pár másik dologgal is, meglátjuk. Ha jól teljesítenek, nem lenne semmi okunk arra, hogy ne legyen a portfóliónk legnagyobb része elérhető rá. Remélem, hogy eljutunk ide – ez a személyes célom,” modta Söderlund.

Annyira teljes értékű a FIFA 18 a Switchen, hogy egyrészt nincs benne a Journey (sztori/karrier) mód, másrészt nem a Frostbite engine került alkalmazásra a Switch portban. Ne ködösítsünk…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu