A Sony nem engedi a cross-playt, állítja az ARK: Survival Evolved fejlesztője

Jeremy Stieglitz emellett azért az Xbox One X-ről is beszélt Twitteren.

Az ARK: Survival Evolved PC-n már jó ideje játszható, de nemsokára kilép az Early Access státuszból és konzolokon is teljes körű támadást indít (ez amúgy a pénztárcákra elég rossz hatást ígérő augusztus 29-én lesz esedékes), így a kérdés jogos: lesz-e valami cross-play platformok között?

Stieglitz szerint az Xbox One X 1440p-n, 30FPS-sel futtatja majd a dínós kalandot, mégpedig a PC-s változat High grafikai beállításaihoz hasonló szinten. 1080p/60FPS-en is gondolkodnak , ám ez a PC-s Medium szintet ütné meg az erősebb Xbox konzolon. Nem lenne butaság a teljesítmény és a vizualitás közötti kapcsoló amúgy…

A NeoGAFon azt is olvashatjuk, hogy Stieglitzék a Studio Wildcardon belül meg tudták valósítani a cross-playt az Xbox One és a PlayStation 4 között, csak sajnos a Sony ezt nem engedi biztonsági okokból.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu