Hétvégi trailer-özön [VIDEO]

Több játékból is érkezett látnivaló, foglaljuk is össze, hogy mik is érkeztek.
Elsőként a PlayStation 4-exkluzív Uncharted: The Lost Legacy-n a világ szeme – a Naughty Dog standalone DLC-je lemezen is meg fog jelenni Európában a szerdai napon (Észak-Amerikában pedig kedden). Nathan Drake nem jelenik meg (és nem is kell az Uncharted 4 ahhoz, hogy Chloe és Nadine kalandjait működésre bírjuk), hanem helyette két hölgy keresgél az indiai tájakon.

Őket a Telltale követi a porondon: a Marvel-licenszből készülő Galaxis őrzői harmadik epizódja szintén kedden érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re, iOS-re és Androidra. A More Than a Feeling névre hallgató fejezetben Star-Lordnak egy nehéz döntést kell meghoznia, ami akár a galaxis sorsát is eldöntheti.

Harmadik alanyunk a szeptember 22-én PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re Project CARS 2, ami a karrierünket vázolja fel, mivel bemutatja, milyen autókat hajthatunk meg a Slightly Mad Studios alkotásában. Kérdéses még, hogy ez a játék, az X1/Win10 exkluzív Forza Motorsport 7, vagy a PlayStation 4-re PlayStation VR-támogatással jövő Gran Turismo Sport lesz-e a nyerő hosszú távon.

A MercurySteam (Castlevania: Lords of Shadow) következő játéka, a Raiders of the Broken Planet is érdekes módon szeptember 22-én jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Két része jelenik meg e napon: az ingyenes prológ mellett a kampány első része, az Alien Myths érkezik, mindössze kb. 3 ezer forintért. Sci-fi shooter, pulp köntösben.

A végére egy bejelentés is maradt: a Saber Interactive (Timeshift, Quake Champions többek között) és a Focus Home felújítja a Spintirest, ami Spintires: Mudrunnerként az év végén fog megjelenni, és most már nem csak PC-re, ugyanis a PlayStation 4 és az Xbox One is a célplatformok között van. Új autók, pályák és kihívások várnak így a konzolosokra is az off-road kocsikázásban.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)