2018 elején jön a Final Fantasy XV PC-re [VIDEO]

A Square Enix már egy vadonatúj trailert is kiadott a tavaly megjelent japán szerepjáték PC-s verziójából.

A Square Enix nemrég jelentette be, amiről sok rajongó hónapokon keresztül már reménykedett: a Final Fantasy XV 2018 elején lesz elérhető PC-n, és a japán stúdió egy trailerrel ünnepli meg a bejelentést, amelyben azokat a technikai fejlesztéseket mutatja be, melyeket a PC-s verzióban láthatunk majd.

Az Final Fantasy XV Windows 10, Steam mellett még és Originen is napvilágot lát, valamint a 4K felbontású textúrák megjelenítése, a Dolby Atmos hangrendszer, a javított karaktermodellezés és más fontos vizuális elemek terén láthatunk majd a játékban jelentős javulást. Konkrétan ez például a környezetei elemekben (erdős, vagy városrészek) az élővilág (különféle valóságos, vagy fantasy lények), illetve a fiatalabb játékosréteg számára olyan tekintetben is változik, mint például a főszereplők trendi hajviseletének megjelenítése. Emellett javított fény-árnyék megjelenítésre is számíthatunk: a napfény, vagy az éjszakai városfények, a tűz- és a füsteffektusok, vagy a karakterek által vetett árnyékok mind javulni fognak.

Ami a tartalmi változásokat illeti, a Final Fantasy XV PC-n az eddigi összes DLC-vel, illetve a többjátékos móddal felvértezve jelenik meg, ami azt jelenti, hogy a rajongóknak nem kell várniuk, hanem már a kezdettől fogva hozzáférhetnek minden bővítéshez.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu