GC 2017 – Folytatódik a trailerözön [VIDEO]

Utánunk a videóözön.

Az eddig HTC Vivera és Oculus Riftre elérhető PixelJunk VR Dead Hungry PlayStation VR-portot kap. Aki gyorsbüfézni szeretne a virtuális valóságban úgy, hogy közben egy kis zombiinvázió folyik, ne keressen tovább.

Megjelenési dátumot kapott a The Crew 2. A március tizenhatodikán PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re érkező amerikai motorsport-kalandok előrendelői két plusz járművet (Mercedes-AMG C 63 Touring Car 2016, Harley-Davidson Iron 883 2017 – lol, a minap jelentették be a márkát és rögtön előrendelői bónusz?) kapnak, a 70 eurós (21-22 ezer forintos) Deluxe változat a Legendary Motors Packot, a Motorsports Deluxe Packot, három járművet (Ford F-150 Raptor Race Truck 2017, Abarth 500 2008 Monster Truck Edition, Pilatus PC-21 aerobatics plane), és három versenyoverállt ad. 110 euróért (33-34 ezerért) Gold Edition mindent ad a Deluxe-ból a Season Passzal, egy steelbookal, és három nappal korábbi hozzáféréssel – digitálisan csak 100 euró (30-31 ezer) lesz.

A Capcom új videót hozott össze a szeptember 19-én PS4-re, X1-re és PC-re érkező Marvel vs. Capcom: Infinite-ből. Ebben Ghost Rider, Jedah, Firebrand és Dormammu is látható. Végre valamivel szebb a 2v2 felállású bunyós játék az eddigiek után…

A Deadly Premonition és a D4 atyja, Hidetaka Suehiro, azaz Swery és csapata, a White Owls először mutatja be videón új, rejtélyes RPG-jét, a The Good Life-ot. Ennek Fig közösségi kampánya szeptember nyolcadikán hajnali négykor indul.

A Middle-Earth: Shadow of Warból újabb törzset, a Machine Tribe-ot (gépitörzs?) ismerhetjük meg az első videóban. A másodk videó az NVidia jóvoltából készült – bár 4K-s a videó, nem 60 FPS-sel futott a játék, csak úgy renderelték ki. LOL! Ezzel a tempóval már értelme sem lesz játszanunk vele október 10-én, amikor PS4-re, X1-re és PC-re megjelenik, mert mindent látni fogunk addigra.

A játék, amit valószínűleg nem sokan akartak, a Bubsy: The Woolies Strike Back érdekes módon Halloween napján – október 31-én – fog megjelenni PlayStation 4-re és PC-re. A konzolos kiadás limitált lemezes változatot is kap 40 dollárért (12 ezer forint) – ebben a soundtrack lemezt, Bubsy névjegykártyáját és egy képeslapot találhatjuk a játék lemeze mellett.

Bemutatta az Activision a Call of Duty: WWII Headquartersét. A főhadiszállás lesz a közösségi tér a Sledgehammer játéknak multis részében. 1v1-ezhetünk a Pitben, gyakorolhatunk a lőtéren, és akár eSport meccseket is nézhetünk a moziban. A játék november 3-án jön PS4-re, X1-re és PC-re.

A Mario + Rabbids Kingdom Battle-ből is érkezett egy karaktertrailer. Ebben a Peach nyulat láthatjuk, aki főleg gyógyítóként lesz hasznos a „Mario XCOM-ban”, ami huszonkilencedikén fog megjelenni, kizárólag a Nintendo Switchre.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu