Menu

Dwayne Johnson megmenti a világot

MOZI HÍREK – Dwayne Johnson Trump és Merkel után az év embere? Furcsa gondolat, de nem tűnik lehetetlennek. A tekintélyes Time magazin minden év végén címlapjára teszi azt, aki a szerkesztőség szerint a legnagyobb hatást gyakorolta az adott évre: volt már ott elnök, politikus, tudós, békeharcos és űrhajós is.

A neten mostanában egyre terjed az a pletyka, hogy – bennfentes információk szerint – az év embere címre esélyes döntősök között ott van Dwayne Johnson is. „Nem annyira az eddigi eredményei, mint a befolyása és a lehetséges jövőbeli hatása miatt van esélye”, nyilatkozta a névtelenséget kérő bennfentes.

A szuperizmos színész nemrég már azt is felvetette, hogy négy év múlva indul az amerikai elnökválasztáson. Persze, addig azért dolgozik is. Legközelebb a Jumaji – Vár a dzsungel (Jumaji: Welcome to the Jungle, hazai bemutató: karácsonykor) egyik főszerepében láthatjuk Jack Black, Kevin Hart és Karen Gillan társaságában. Robin Williams klassikus vígjátékának modernizált és felturbózott vígjátékában egy digitális játék belsejébe szippantva kell megmentenie a világot – amit a valóságban talán elnökként és az év embereként is folytathat majd.

Forrás: IC Press

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu