Már azt is tudni, mikor jön Destiny 2 első DLC-je?

Jason Schreier, a Kotaku szerkesztője – aki talán a legnagyobb Destiny fanok egyike – újabb információbombát szállított a The Curse of Osiris-ról, amely állítólag a Destiny 2 első DLC-je.

A The Curse of Osiris-ben a Mercury nevű bolygót fedezhetjük majd fel, illetve – ha hinni lehet a kutatásainak – már decemberben érkezne ez a DLC.

A leakelt információ szerint a Mercury egyik helyszínére kerülünk, ahol az első játék Lighthouse-át ismét felfedezhetjük amelyet csak azok a játékosok láthatták, akik megnyerték az Osiris tesztek többjátékos meccseit. Az új sztori állítólag az Osiris nevű wizard körül zajlik majd, akit annak idején száműztek a Toronyból.

Ezeket az információkat egyelőre azért érdemes óvatosan kezelni, az viszont biztos, hogy a season pass már utalt rá, hogy ez a karakter lesz majd az első DLC főszereplő NPC-je.

Maga a Destiny 2 szeptember 6-án érkezik PS4-re és Xbox One-ra és csak október 24-én PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu