Szárnyas fejvadász – a jövő történeleme

MOZI HÍREK – Az eredeti Szárnyas fejvadász 2019-ben játszódott, a Denis Villeneuve és Ridley Scott összefogásával készült folytatás, a Szárnyas fejvadász 2049 (Blade Runner 2049, hazai bemutató: október 5.) harminc évvel később. De az alkotók nem feledkeztek meg arról, hogy a rajongók nyilván azt is tudni szeretnék, mi formálta a vásznon életre kelő félelmetes világot a két film között.

Így aztán felkértek három rendezőt, hogy három kisfilmben mutassák be a két nagyfilm közötti legfontosabb eseményeket. Az első ilyen rövidfilm most került fel a netre. Ebben Luke Scott rendező 2036-ba repíti a nézőket: ekkor hatálytalanították azt a törvényt, amely korábban megtiltotta a replikánsok gyártását. A kisfilm ben Jared Leto játssza a főszerepet: ő fejlesztette ki és gyártja az új, tökéletes replikánsokat. A kisfilm még számos izgalmas részlettel szolgál, miközben önmagában is meghökkentő fordulatokat és az első részhez méltó látványvilágot kínál.

Leto a Szárnyas fejvadász 2049-ben is visszatér, és természetesen ott is Niander Wallace-t, a kiismerhetetlen nagyiparost és adományozót alakítja… azoknak, akik a kisfilmekkel melegítenek az év egyik legjobban várt filmjére, és azoknak is, akik ősszel, a moziban látják majd először hátborzongató alakítását.

Forrás: IC Press

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu