Menu

Destiny 2: hosszú jövője lesz, kihatva a folytatásokra! [VIDEO]

A Destiny 2 kiegészítői, illetve a további részek is egy hosszú történetet adnak elő.

Mark Noseworthy, a Destiny 2 projektfőnöke a Daily Starnak adott egy interjút, amiben ezt nyilatkozta: „A Destiny 2 valójában a Fényről szóló történet, hogy milyen érzés Őrzőnek lenni, és úgy gondoljuk, hogy a Destiny 2 egy nagy árnyékot vet a folytatásokra. Valami felé építkezünk.

Nem mondjuk, hogy az első Destiny története nem kapcsolódik ide… minden folytatással kihasználjuk a lehetőséget, hogy a játékosokat egyenlő esélyekkel indítsuk, hogy új játékosok is beszálljanak, tiszta lapot kezdve. Ez bizonyos dolgokat fog jelenteni a narratíva szempontjából, de természetesen látjuk, hogy a következő pár játék és kiegészítő a narratíva miatt összekötődik úgy, hogy egymásra építenek.

Nem szeretnénk oda jutni, hogy a Destiny 3-at nem játszhatod, mert kihagytál pár DLC-t, ami miatt nem tudod, mi történik. Ezt sosem játszanánk el. De a folytatások együtt egy olyan történetet adnak elő, ami szerintünk menő lett.”

A Destiny 2 amúgy ma jelent meg PlayStation 4-en és Xbox One-on. Az első videóban a Bungie közösségi menedzsere, David „Deej” Dague megköszöni a támogatásunk, miközben öt, a Destiny-t játszóknak ismerős kézmozdulatot is előad. A második videó a Sony Interactive Entertainment ázsiai szekciójának köszönhető. A Businesswire-n találtuk meg az élőszereplős trailert, a „Freestyle Playgroundot”, amiben közel negyvenen táncolnak. Egész klassz lett.

A PC-seknek október 24-éig várniuk kell még a Bungie játékára!

Források: Daily Star, Businesswire

Spread the love

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu