Destiny 2: hosszú jövője lesz, kihatva a folytatásokra! [VIDEO]

A Destiny 2 kiegészítői, illetve a további részek is egy hosszú történetet adnak elő.

Mark Noseworthy, a Destiny 2 projektfőnöke a Daily Starnak adott egy interjút, amiben ezt nyilatkozta: „A Destiny 2 valójában a Fényről szóló történet, hogy milyen érzés Őrzőnek lenni, és úgy gondoljuk, hogy a Destiny 2 egy nagy árnyékot vet a folytatásokra. Valami felé építkezünk.

Nem mondjuk, hogy az első Destiny története nem kapcsolódik ide… minden folytatással kihasználjuk a lehetőséget, hogy a játékosokat egyenlő esélyekkel indítsuk, hogy új játékosok is beszálljanak, tiszta lapot kezdve. Ez bizonyos dolgokat fog jelenteni a narratíva szempontjából, de természetesen látjuk, hogy a következő pár játék és kiegészítő a narratíva miatt összekötődik úgy, hogy egymásra építenek.

Nem szeretnénk oda jutni, hogy a Destiny 3-at nem játszhatod, mert kihagytál pár DLC-t, ami miatt nem tudod, mi történik. Ezt sosem játszanánk el. De a folytatások együtt egy olyan történetet adnak elő, ami szerintünk menő lett.”

A Destiny 2 amúgy ma jelent meg PlayStation 4-en és Xbox One-on. Az első videóban a Bungie közösségi menedzsere, David „Deej” Dague megköszöni a támogatásunk, miközben öt, a Destiny-t játszóknak ismerős kézmozdulatot is előad. A második videó a Sony Interactive Entertainment ázsiai szekciójának köszönhető. A Businesswire-n találtuk meg az élőszereplős trailert, a „Freestyle Playgroundot”, amiben közel negyvenen táncolnak. Egész klassz lett.

A PC-seknek október 24-éig várniuk kell még a Bungie játékára!

Források: Daily Star, Businesswire

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu