Csigalassú a PlayStation Network, a hiba nem a mi gépezetünkben van!

Kicsit akadoznak a szolgáltatások, nem véletlenül.

Aki mondjuk a Destiny 2-t szerezte be tegnap, és esetleg nem tud kapcsolódni a szerverekre (vagy csak igencsak lassan tudja ezt kivitelezni), az nem véletlen. Többek között a Redditen is olvasható, hogy minden, ami a PlayStation 4 esetében internetkapcsolatot igényel, veszettül lassú lett. Barátlista, fiókkezelés, elég sok minden egy csiga tempójával vetekszik.

Még a Destiny 2 is „pórul járt” a technikai hibával, amiről a Sony is tud. A PlayStation Network állapotjelző oldalán a Gaming and Social felület van pirossal jelezve. „Nehézségeid adódhatnak játékok, applikációk és egyéb online fícsörők elindításával. A mérnökeink dolgoznak a hiba lehető leggyorsabb kijavításán, köszönjük türelmeteket,” írja a site.

Úgyhogy a Destiny 2 esetében sem úsztuk meg problémák nélkül…

Forrás: VG247, Reddit, PSN állapotjelző oldal

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu