Készülne már a Bayonetta 3? Hideki Kamiya megemlítette Twitteren!

Amikor egy rajongó feltett egy a játék univerzumát érintő kérdést, Hideki Kamiya arra kérte, hogy várjon, amíg megjelenik a játék.

Mennyire kell ezt komolyan vennünk? Ha azt nézzük, hogy a Viewtiful Joe híres fejlesztője imád viccelni, trollkodni – különöse közösségi médiákban – akkor azért nehéz megítélni, hogy ebben az esetben komolyan gondolta-e állítását, vagy sem. Most viszont mindenesetre feladta a leckét a harmadik résszel kapcsolatban találgatóknak.

Konkrétan az történt, hogy valaki azt kérdezte, hogy mi a neve ennek a káoszvilágnak, ahogy ez a fantasztikus sorozat játszódik és a japán fejlesztő csak ennyit írt válaszként Twitteren: „várd meg Bayonetta 3-at!”

Mivel nem jelentették be hivatalosan ezt a játékot, nehéz megítélni, hogy ez csak egy poén, vagy a Platinum Games tényleg dolgozik már ezen a nagyon várt címen. Ez egyébként nem lenne nagy meglepetés, hiszen NiER Automata fejlesztői már kifejtették, hogy szívesen visszatérnének a Bayonetta sorozathoz.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu