The Witcher 3: támogatni fogja mindkét erősebb konzolt! [VIDEO]

A CD Projekt RED először a PlayStation 4 Pro-t fogja támogatni. Mikortól is?

A CD Projekt-csoport legújabb pénzügyi konferenciája során (videó formájában megtekinthető lent) megemlítette a PlayStation 4 Pro-hoz készülő patchet. Adam Kicinski, a cég elnöke itt azt mondta, hogy pár napon belül itt is van a patch, de a WCCFTech szerint ez nem teljesen így van, ugyanis a CD Projekt RED senior közösségi menedzsere, Radek Adam Grabowski szerint még várni kell egy kicsit, ugyanis a hivatalos bejelentést még nem ejtették meg, és akkor fogják csak közölni, hogy mikor is fogja Geralt ténylegesen kihasználni a PlayStation 4 Pro képességeit.

Kicisnki az Xbox One X-et sem hanyagolta el: az előadás során megerősítette, hogy még az év végéig a Microsoft erősebb konzolja is támogatni fogja a The Witcher 3-at. Egyenlő esélyek, igaz, a Sony előbb kerül sorra (mivel az Xbox One X novemberig nem jelenik meg, ez még valahol érthető is).

Úgyhogy nemsokára 4K-ban is hentelhetünk a The Witcher harmadik részében…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu