LA Noire: mekkora is lesz az a ráncfelvarrás?

Milyen újdonságokra, szebb grafikai elemekre számíthatunk majd a PS4-es, Xbox One-os, Nintendo Switch-es verzióban?

A Rockstar pár napja jelentette be teljesen váratlanul, hogy a 2011-es ’40-es években játszódó bűnügyi játékának, az LA Noire-nak rövidesen érkezik a felújított verziója több platformra is: PlayStation 4-en, Xbox One-on, Nintendo Switch-en, illetve HTC Vive-on is Cole Phelps, a Los angelesi rendőrség kopójának bőrébe bújhatunk, hogy valóságban is megtörtént gyilkossági esetek után nyomozzunk. A HTC Vive-ra készült verzió egészen különleges lesz, és LA Noire: The VR Case Files lesz a címe.

Erről már valamennyit eddig is írtunk, azonban a Rockstar most fedte fel, hogy ráncfelvarráson belül mire lehetne számítani. A PS4-es és Xbox One-os verziók grafikájánál például nem csak egyszerűen felhúzzák a textúrákat, ahogy ez más időről-időre előfordul, hanem javítanak majd a fény-árnyék effektusokon is, új, moziszerű kameranézeteket kapunk és a fejlesztők még a felhőket is átfoltozzák. (Huh, ez az utóbbi micsoda képzavar volt!). Az LA Noire-nál emellett nem kispályáznak hol felhúzott 900p-vel, meg hasonlókkal sem, hanem natív 1080p-et kap a PS4-es és az Xbox One verzió egyaránt, illetve a PS4 Pro és az Xbox One X pedig 4K-ban fog pompázni. Az viszont még nem tudni, hogy a 2011 végi PC-s verziót is érintő 30 FPS megmarad-e. (Reméljük nem.)

Bár a Rockstar most csak ennyi infót csepegtetett, természetesen az elkövetkezendő hetekben tovább vezeti majd a hype-vonatot és újabb infókat tudhatunk meg e remek klasszikus remake-jéről.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu